Behandelingen

Iedere behandeling wordt naar de behoeftes van de huid samengesteld. 
De huid veranderd vaak van conditie, dit kan door verschillende factoren worden gecreëerd. Bij stress kan de huid dof en grauw worden, maar soms ontstaan er pukkeltjes en oneffenheden. Ook huidveroudering en pigmentatie zijn huidcondities die door een behandeling goed te verbeteren zijn.
Wij bieden u een scala aan behandelingen om u zo compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn


Gezichtsbehandeling

Acnébehandeling tot en met 21 jaar € 52,50*

*Deze behandeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar.
Dit kunt u vinden in uw polisvoorwaarden.

 

ProSkin €69

ProSkin Extra €89

 

EXPERT ACTIVE!

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.

ProSkin 30 Expert Active €89

Proskin 60 Expert Active €109

 

 

Pedicure

Heeft u last van voetproblemen dan kunt u in Schoonheidssalon Dermawell terecht voor professionele pedicure behandelingen.
Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam en als u pijn heeft aan de voeten dan kunt u daardoor bijvoorbeeld minder mobiel worden. Uw voeten dragen immers uw hele lichaam.

Een goede verzorging van de voeten door mij als professioneel pedicure kan u van verschillende klachten en problemen aan de voeten afhelpen. Ik ben werkzaam voor de regio Kamerik en Woerden.
Omdat ik mijn aandacht graag volledig wil richten op de behandeling werk ik alleen volgens afspraak. Bel mij gerust als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

De behandelingen

Mini Feet  €27,50*
Voor het standaard (minimale) onderhoud: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, afsluiting met heerlijke voetencrème. Let op, geen verwijdering van overtollig eelt of ingegroeide nagels tijdens deze behandeling! Dan heeft u de medical feet nodig. 

Medical Feet  €40,00
Voor de voeten die iets meer onderhoud vergen: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, overtollig eelt wordt verwijderd en eventuele likdoorns en ingegroeide nagels worden vakkundig behandeld. Afsluiting met een heerlijke voetencreme.

Clear Feet  €59,00
Ultieme verwennerij! DÉ gezichtsbehandeling voor uw voeten.  De nagels worden korter gemaakt en in vorm gevijld, overtollig eelt wordt verwijderd, de voeten worden gescrubd en aansluitend een heerlijke voetmassage en  masker, afsluiting met heerlijke voetencrème.

 

 

De behandelingen aan de voeten, de pedicure behandelingen, die Schoonheidssalon Dermawell aanbiedt zijn zeer divers. Uw wensen en problemen zijn de leidraad bij de keuze welke behandeling het beste bij u past.
Na een eerste intake zal de behandeling bestaan uit het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eelt.

Een pedicure behandeling kan ook voelen als een weldaad voor uw voeten. Wat dacht u van een scrub of een heerlijke voetmassage?
Uiteraard kan ik u als pedicure ook van dienst zijn met het lakken van de nagels en het aanbrengen van een heerlijke voeten crème.

Ik ben gevestigd in Woerden en werk alleen op afspraak. Heeft u behoefte aan een vakkundige huidspecialiste in de regio Kamerik of Woerden, neem dan contact met mij op.
Naast de pedicure behandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Dermawell ook terecht voor gezichtsbehandelingen, laser ontharen, elektrisch ontharen en gelnagellak.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Schoonheidssalon Dermawell in Woerden. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Gelcolor by OPI

WAT IS GELCOLOR?
GelColor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI haar geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er bliksemsnel resultaat wordt gecreëerd met OPI’s bestsellers in nagellakkleuren.

GELCOLOR BEHANDELING  €32,50
Nagels in vorm vijlen, nail prep, GelColor aanbrengen, nagelriem- en handverzorging

VERWIJDEREN GELCOLOR HAND  €15,00
Het op de juiste manier verwijderen van de GelColor, zonder de eigen nagels te beschadigen.
( LET OP, er is ook een set te verkrijgen om het thuis te verwijderen, deze kost €8,95)

VERWIJDEREN GELCOLOR VOET  €15,00

 

Cryopen

Per ampul €55,00

De CryoPen®,
De CryoPen® maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend pigmentvlekken te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening! Zo worden ongemakken voor u zoveel mogelijk voorkomen.
Met de CryoPen® volstaan vaak 2 behandeling al voor een mooi eindresultaat.

Supersnel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel
Bij de reguliere behandeling van pigmentvlekken is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing of laser. Dankzij de CryoPen® Ben ik in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is! De CryoPen® vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Hierdoor is er geen nabehandeling vereist, wel adviseren wij na deze behandeling te beschermen met een hoge zonbeschermende factor.

Specifieke behandelingen

Specifieke modules €29.50 ( keuze uit maximaal 3 van de onderstaande modules )

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen verven
Wimpers verven
Harsen bovenlip
Harsen kin

Wilt u 1 van deze modules extra tijdens een behandeling betaald u per module €8 extra.
Epileren zit standaard bij de ProSkin behandelingen.