Pedicure

Heeft u last van voetproblemen dan kunt u in Schoonheidssalon Dermawell terecht voor professionele pedicure behandelingen.
Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam en als u pijn heeft aan de voeten dan kunt u daardoor bijvoorbeeld minder mobiel worden. Uw voeten dragen immers uw hele lichaam.

Een goede verzorging van de voeten door mij als professioneel pedicure kan u van verschillende klachten en problemen aan de voeten afhelpen. Ik ben werkzaam voor de regio Kamerik en Woerden.
Omdat ik mijn aandacht graag volledig wil richten op de behandeling werk ik alleen volgens afspraak. Bel mij gerust als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

De behandelingen

Mini Feet  €27,50*
Voor het standaard (minimale) onderhoud: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, afsluiting met heerlijke voetencrème. Let op, geen verwijdering van overtollig eelt of ingegroeide nagels tijdens deze behandeling! Dan heeft u de medical feet nodig. 

Medical Feet  €40,00
Voor de voeten die iets meer onderhoud vergen: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, overtollig eelt wordt verwijderd en eventuele likdoorns en ingegroeide nagels worden vakkundig behandeld. Afsluiting met een heerlijke voetencreme.

Clear Feet  €59,00
Ultieme verwennerij! DÉ gezichtsbehandeling voor uw voeten.  De nagels worden korter gemaakt en in vorm gevijld, overtollig eelt wordt verwijderd, de voeten worden gescrubd en aansluitend een heerlijke voetmassage en  masker, afsluiting met heerlijke voetencrème.

 

 

De behandelingen aan de voeten, de pedicure behandelingen, die Schoonheidssalon Dermawell aanbiedt zijn zeer divers. Uw wensen en problemen zijn de leidraad bij de keuze welke behandeling het beste bij u past.
Na een eerste intake zal de behandeling bestaan uit het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eelt.

Een pedicure behandeling kan ook voelen als een weldaad voor uw voeten. Wat dacht u van een scrub of een heerlijke voetmassage?
Uiteraard kan ik u als pedicure ook van dienst zijn met het lakken van de nagels en het aanbrengen van een heerlijke voeten crème.

Ik ben gevestigd in Woerden en werk alleen op afspraak. Heeft u behoefte aan een vakkundige huidspecialiste in de regio Kamerik of Woerden, neem dan contact met mij op.
Naast de pedicure behandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Dermawell ook terecht voor gezichtsbehandelingen, laser ontharen, elektrisch ontharen en gelnagellak.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Schoonheidssalon Dermawell in Woerden. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten