Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen Start €35,00
Per 15 minuten extra €20,00

De eerste behandelingen zullen vaak uit meer dan 20 minuten bestaan. Dan komt er per 15 minuten €20 bij. Dit bespreken wij tijdens een intake, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Elektrisch ontharen is een vorm van definitief haar verwijderen. Via een dun, steriel wegwerpnaaldje wordt elk haarzakje met stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn.

U mag tussen de behandelingen door de haren niet verwijderen door middel van epilatie of scheren. De haren moeten namelijk een minimale lengte hebben om ze op de juiste manier te verwijderen.

De haren zijn niet na 1 behandeling definitief verwijderd. Hiervoor zijn meerder behandelingen met een regelmatige frequentie voor nodig.

*Deze behandeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar.
Dit kunt u vinden in uw polisvoorwaarden

Gezichtsbehandeling

Acnébehandeling tot en met 21 jaar € 52,50*

*Deze behandeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar.
Dit kunt u vinden in uw polisvoorwaarden.

 

ProSkin €69

ProSkin Extra €89

 

EXPERT ACTIVE!

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.

ProSkin 30 Expert Active €89

Proskin 60 Expert Active €109

 

 

Pedicure

Heeft u last van voetproblemen dan kunt u in Schoonheidssalon Dermawell terecht voor professionele pedicure behandelingen.
Uw voeten zijn een belangrijk onderdeel van uw lichaam en als u pijn heeft aan de voeten dan kunt u daardoor bijvoorbeeld minder mobiel worden. Uw voeten dragen immers uw hele lichaam.

Een goede verzorging van de voeten door mij als professioneel pedicure kan u van verschillende klachten en problemen aan de voeten afhelpen. Ik ben werkzaam voor de regio Kamerik en Woerden.
Omdat ik mijn aandacht graag volledig wil richten op de behandeling werk ik alleen volgens afspraak. Bel mij gerust als u meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

De behandelingen

Mini Feet  €27,50*
Voor het standaard (minimale) onderhoud: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, afsluiting met heerlijke voetencrème. Let op, geen verwijdering van overtollig eelt of ingegroeide nagels tijdens deze behandeling! Dan heeft u de medical feet nodig. 

Medical Feet  €40,00
Voor de voeten die iets meer onderhoud vergen: nagels knippen, nagelriemen verzorgen, overtollig eelt wordt verwijderd en eventuele likdoorns en ingegroeide nagels worden vakkundig behandeld. Afsluiting met een heerlijke voetencreme.

Clear Feet  €59,00
Ultieme verwennerij! DÉ gezichtsbehandeling voor uw voeten.  De nagels worden korter gemaakt en in vorm gevijld, overtollig eelt wordt verwijderd, de voeten worden gescrubd en aansluitend een heerlijke voetmassage en  masker, afsluiting met heerlijke voetencrème.

 

 

De behandelingen aan de voeten, de pedicure behandelingen, die Schoonheidssalon Dermawell aanbiedt zijn zeer divers. Uw wensen en problemen zijn de leidraad bij de keuze welke behandeling het beste bij u past.
Na een eerste intake zal de behandeling bestaan uit het knippen en vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en het verwijderen van eelt.

Een pedicure behandeling kan ook voelen als een weldaad voor uw voeten. Wat dacht u van een scrub of een heerlijke voetmassage?
Uiteraard kan ik u als pedicure ook van dienst zijn met het lakken van de nagels en het aanbrengen van een heerlijke voeten crème.

Ik ben gevestigd in Woerden en werk alleen op afspraak. Heeft u behoefte aan een vakkundige huidspecialiste in de regio Kamerik of Woerden, neem dan contact met mij op.
Naast de pedicure behandelingen kunt u bij Schoonheidssalon Dermawell ook terecht voor gezichtsbehandelingen, laser ontharen, elektrisch ontharen en gelnagellak.

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Schoonheidssalon Dermawell in Woerden. Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.

 

Gelcolor by OPI

WAT IS GELCOLOR?
GelColor is een gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak, en zo wordt het ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor langhoudende kleur, combineert OPI haar geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie, waardoor er bliksemsnel resultaat wordt gecreëerd met OPI’s bestsellers in nagellakkleuren.

GELCOLOR BEHANDELING  €32,50
Nagels in vorm vijlen, nail prep, GelColor aanbrengen, nagelriem- en handverzorging

VERWIJDEREN GELCOLOR HAND  €15,00
Het op de juiste manier verwijderen van de GelColor, zonder de eigen nagels te beschadigen.
( LET OP, er is ook een set te verkrijgen om het thuis te verwijderen, deze kost €8,95)

VERWIJDEREN GELCOLOR VOET  €15,00

 

Cryopen

Per ampul €55,00

De CryoPen®,
De CryoPen® maakt het mogelijk om gemakkelijk en doeltreffend pigmentvlekken te verwijderen met behulp van direct inzetbare vrieskracht. Dit alles, tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het penvormige behandelapparaat met nauwkeurig te doseren gebruiksopening! Zo worden ongemakken voor u zoveel mogelijk voorkomen.
Met de CryoPen® volstaan vaak 2 behandeling al voor een mooi eindresultaat.

Supersnel én nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel
Bij de reguliere behandeling van pigmentvlekken is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing of laser. Dankzij de CryoPen® Ben ik in staat om op de millimeter nauwkeurig te behandelen. Dit betekent dat het omliggende gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, waardoor de behandeling volkomen pijnloos is! De CryoPen® vraagt geen onderhoud en er is geen verdoving vóóraf nodig. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ca. 1 millimeter per 5 seconden. Hierdoor is er geen nabehandeling vereist, wel adviseren wij na deze behandeling te beschermen met een hoge zonbeschermende factor.

Specifieke behandelingen

Specifieke modules €29.50 ( keuze uit maximaal 3 van de onderstaande modules )

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen verven
Wimpers verven
Harsen bovenlip
Harsen kin

Wilt u 1 van deze modules extra tijdens een behandeling betaald u per module €8 extra.
Epileren zit standaard bij de ProSkin behandelingen.